Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 057

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 57ο

Περίληψη: Ο Στέφανος καταλαβαίνει το κόλπο της Ντορίτας και της Μαίρης και φεύγει εκνευρισμένος. Ο Μάνος ζητά τη συμπαράσταση της γυναίκας του και την  πλησιάζει ερωτικά για να συναντήσει την άρνηση και την απαξίωσή της. Ο Στάθης και η Μελίνα αντίθετα καταφέρνουν και ξεπερνούν τον τσακωμό τους. Η Ξένια αναζητώντας με τον Τζώρτζη τρόπους για να πιέσει τους γονείς της να μην προχωρήσουν με τη μήνυση, συλλαμβάνει ένα σατανικό σχέδιο που ο Τζώρτζης δέχεται να εκτελέσει: Τον εμπρησμό του συνεργείου του Ηλία.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ