Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 056

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 56ο

Περίληψη: Ο Φάνης κατηγορεί την Ξένια για υποκρισία και ο Ηλίας ενοχλημένος της ζητάει να παραιτηθεί από την εταιρία της Κάτιας. Η Μαίρη προσποιείται την άρρωστη προκειμένου να φέρει κοντά την Ελπίδα και τον Στέφανο που είναι παρεξηγημένοι. Ο Νικόλας πάει στο συνεργείο του Ηλία μαζί με την Ξένια, για να διορθώσει τις καμένες ασφάλειες. Η Ξένια προσεγγίζει τον Νικόλα προσπαθώντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη  και την συμπάθειά του και το καταφέρνει.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ