Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 52ο

Περίληψη: Η απαίτηση του Ηλία να διακοπούν οι σχέσεις της Ξένιας με την γιαγιά της και η επιμονή του να προχωρήσει με την μήνυση, πυροδοτεί έντονη κόντρα μεταξύ τους. Παράλληλα, ο Νικόλας εξομολογείται στην Ελπίδα τις αμφιβολίες του για την Ξένια που δεν τον πείθει ως καινούρια αδερφή, ενώ η Κάτια έρχεται αντιμέτωπη με τον Μάνο, που έχει πάθει κρίση συνειδήσεως. Η Ξένια βάζει λόγια στον Στέφανο για την Ελπίδα. Στο μεταξύ, η Βάσω συνεχίζει το στήσιμο της δικής της επιχείρησης.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ