Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 035

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 35ο

Περίληψη: Η Ξένια έρχεται αντιμέτωπη με τον Τζώρτζη, που απειλεί ότι θα μιλήσει στην Κάτια αν δεν πάρει κι άλλα χρήματα. Ο Στέφανος πέφτει στην καινούρια παγίδα  που του έστησε ο Σωτήρης, ο οποίος κερδίζει με αυτόν τον τρόπο την εύνοια της Μένης για την προαγωγή. Παράλληλα, στην αποθήκη του catering, οι προσπάθειες της Ελπίδας να πείσει την Ντορίτα να επιστρέψει στο σπίτι της, πέφτουν τελικά στο κενό. Η Ξένια κλέβει κοσμήματα από την Κάτια, προκειμένου να ξεπληρώσει τον Τζώρτζη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ