Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 032

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 32ο

Περίληψη: Ο Φάνης έρχεται σε οριστική ρήξη με την Κάτια και τον Μάνο, φεύγει από την έπαυλη και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Ηλία. Ο Σωτήρης ξεκαθαρίζει την θέση του στην Τόνια και αρνείται να την παντρευτεί. Ο Ηλίας χτυπάει αναπάντεχα την πόρτα της Κάτιας. Η Κάτια συγκρούεται έντονα μαζί του, με αφορμή την προσέγγισή του με τον εγγονό της το Φάνη. Στο μεταξύ, ο Μάνος επιδιώκει να προσεγγίσει τον Ηλία, αλλά η προσπάθειά του πέφτει στο κενό.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ