Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 031

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 31ο

Περίληψη: Η Βάσω πηγαίνει στο νοσοκομείο για να αντιμετωπίσει τον Σωτήρη, ενώ η Ελπίδα κινδυνεύει να χάσει τις εξετάσεις εξαιτίας της Ξένιας. Η Ντορίτα φεύγει από το σπίτι, εξαιτίας του καυγά της με τη Μαίρη. Ο Φάνης ανακοινώνει στην Κάτια ότι θα μείνει με τον Ηλία. Η Ελπίδα περιμένει τα αποτελέσματα από την σχολή. Στο πλευρό της ο Στέφανος που όμως κάποια στιγμή θίγει το «ερωτικό» πρόβλημα που έχουν. Στο μεταξύ, οι καυγάδες του Μιχάλη με την Αμάντα συνεχίζονται.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ