Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 027

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 27ο

Περίληψη: Η Ξένια προσπαθεί να αποτρέψει την Ελπίδα από το να αναζητήσει τους δικούς της. Η Ελπίδα πηγαίνει με τον Στέφανο στο Ναύπλιο, ενώ η Ξένια βάζει τον Τζώρτζη να την παρακολουθεί. Η Τόνια και ο Φάνης έρχονται πιο κοντά δουλεύοντας και οι δύο στην οικολογική οργάνωση. Η Ξένια καταφέρνει και πάλι να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Κάτιας, δουλεύοντας για την εταιρεία. Ο Στέφανος αντιμετωπίζει με καχυποψία τον Τζώρτζη. Η Ελπίδα ανακοινώνει στη Στυλιανή ότι η Ξένια ξαναβρήκε την οικογένειά της.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ