Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 021

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 21ο

Περίληψη: Η Ξένια βάζει εμπρός το σχέδιό της για να χωρίσει την Ελπίδα από τον Στέφανο. Προσκαλεί την Ελπίδα σε γεύμα στην έπαυλη, λέγοντας στην Κάτια ότι την κάλεσε ο Φάνης.  Η Κάτια ενοχλείται από την παρουσία της Ελπίδας στην έπαυλη και την φιλία της με το Φάνη. Η Ντορίτα συναντά την οικογένεια του Νικόλα. Ο Μιχάλης προσπαθεί να φέρει σε επαφή τη Θάλεια με την Αμάντα, ενώ η Βιβή κάνει τα πάντα για να διαβάλει την ερωμένη του.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ