Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 018

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 18ο

Περίληψη: Η Ντορίτα πείθει την Ελπίδα να συνοδέψει τον Στέφανο στο γκαλά της Κάτιας. Η Ξένια μαθαίνει πως η Ελπίδα είναι το κορίτσι του Στέφανου, που έχει αρχίσει να της αρέσει. Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Ελπίδας και η αποκάλυψη της σχέσης της με το Στέφανο προκαλεί τις αντιδράσεις της Ξένιας, της Κάτιας και της Αμάντας. Παρά τις προσπάθειες του Στέφανου να ελαφρύνει το κλίμα, η Κάτια βλέπει με δυσαρέσκεια την παρουσία της Ελπίδας στην εκδήλωση.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ