Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 016

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Επεισόδιο 16ο

Περίληψη: Η Ελπίδα και ο Στέφανος ζουν ένα ρομαντικό έρωτα. Στο ίδιο κλίμα βρίσκονται και ο Νικόλας με την Ντορίτα. Ο Τζώρτζης εξακολουθεί να απειλεί την Ξένια που καταφέρνει να τον ελέγχει με τη γοητεία της. Ο Φάνης εναντιώνεται στην Κάτια και αρνείται να δουλέψει στην εταιρεία της. Στη συνέχεια συγκρούεται με τον Μάνο. Η εξέλιξη εξυπηρετεί τα σχέδια της Ξένιας. Η Κάτια μαλώνει με το Μάνο για το θέμα του Φάνη.  Ο Φάνης λέει στον Μάνο πως αποφάσισε να φύγει απ’ το σπίτι.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): ‘Οθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (‘Ελενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη).
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), ‘Εφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ