Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

4 001

Επεισόδιο 1
Περιγραφή:
  
Πέτρος, ‘Αλκης, ‘Αρης, Βασίλης. 4 άντρες, 4 αδέλφια, 4  παράλληλες ιστορίες με κοινό παρανομαστή τις γυναίκες της ζωής τους: σύζυγοι, ερωμένες, σύντροφοι… και φυσικά η μητέρα τους, η Μαργαρίτα.
Ο Πέτρος σε ένα ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη για Αθήνα γνωρίζει στο αεροπλάνο μία νεαρή φοιτήτρια, τη Ζωή… Η γνωριμία τους θα επηρεάσει τον Πέτρο και τα πρώτα προβλήματα για τον Πέτρο και τη γυναίκα του Βίκυ, θα αρχίσουν… Προβλήματα προσπαθεί να αποφύγει και ο ‘Αλκης με τη σύζυγο του Ελένη, προσπαθώντας να βρει μια λύση για να ισορροπήσουν καριέρα και οικογένεια. Ο ‘Αρης, αιώνιος εργένης, δεν αφήνει καμιά γυναίκα να τον απασχολήσει, ενώ ο Βασίλης, αντίθετα, θέλει να ζήσει τον μεγάλο έρωτα…. 
Συντελεστές
Πρωταγωνιστούν:
Χριστόφορος Παπακαλιάτης(Πέτρος), Νένα Μεντή(Μαργαρίτα), Νίκος Κουρής(‘Αλκης), Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος(Βασίλης), Δανάη Σκιάδη(Ζωή), Κατερίνα Διδασκάλου(Αλεξάνδρα), Πάνος Μουζουράκης(‘Αρης), Αλέξανδρος Μυλωνάς(Γιώργος), ‘Αννα Μονογιού(Τόνια- Μυρτώ), ‘Εμιλυ Κολιανδρή(Ελένη), Μένη Κωνσταντινίδου(Ρέα), Γιώργος Ζιόβας(Θόδωρος) και η Ζέτα Μακρυπούλια(Βίκυ).
Σενάριο: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκικαπέπας – Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Εκτέλεση Παραγωγής: ON Productions
Executive Producer: Φρόσω Ράλλη