Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 22

Περιγραφή:
Ποια είναι τα "άγρια" παιδιά της πόλης;
Είναι τα παιδιά που ζουν έντονα στο κέντρο της Αθήνας, που περνούν δίπλα μας με τα σκέιτ, ακούνε δυνατά μουσική και προσπαθούν να πετύχουν το μεγάλο άλμα με τη σανίδα τους. Είναι αυτοί που τολμούν να μας δείξουν και το άγριο πρόσωπό αυτής της πόλης. O Αντίνοος Αλμπάνης, ο Νικόλας Αγγελής, ο Σταύρος Σβήγκος και ο Μιχάλης Οικονόμου. Τέσσερα «’Αγρια Παιδιά».Μια παρέα αγοριών φέρνει στην μικρή οθόνη αληθινές ιστορίες, όπως κανείς δεν τις έχει διηγηθεί ως τώρα.
Ο Σπάικ (Αντίνοος Αλμπάνης), ο Νίκος (Νικόλας Αγγελής), ο Πέτρος (Σταύρος Σβήγκος), και ο Χρήστος (Μιχάλης Οικονόμου) είναι τέσσερις νέοι, που ζουν τη ζωή τους με ένταση στο κέντρο της Αθήνας. Είναι εδώ για να μας πουν τις ιστορίες τους. Ο εγκεφαλικός Σπάικ (Γιάννης), με τις ψυχαναλυτικές προσεγγίσεις που κάνουν τους άλλους να του ρίχνουν λοξές ματιές -παρόλο που συχνά πέφτει μέσα. Ο υπερκινητικός Νίκος που μονίμως τσακίζεται πάνω σε κάποια φιγούρα, αλλά πάντα βλέπει την αστεία πλευρά της ζωής. Ο Πέτρος, που στα 22 του χρόνια ανακαλύπτει ότι είναι υιοθετημένος. Αυτή η αποκάλυψη φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του, ανατρέποντας τις ισορροπίες στην μέχρι τότε αρμονική σχέση με τους γονείς του. Καταφεύγει στην γνωστή πλατεία, εκεί που τον περιμένει η δεύτερη οικογένεια του. Την παρέα συμπληρώνει ο Χρήστος, computer freak και παλιός σκεϊτάς, που βρέθηκε στα 23 του καθηλωμένος σε καροτσάκι.
Η παρέα γυρίζει τους δρόμους της Αθήνας πάνω στο σκέιτ και την ζει, όπως κανείς μας δεν την έχει ζήσει. Θα συναντήσει ανθρώπους περίεργους, με ιστορίες παράξενες. Θα μπλεχτεί σε περιπέτειες δραματικές, αλλά και κωμικές, θα ζήσει τον έρωτα. Πάντα με το δικό της τρόπο.
Οι πραγματικές ιστορίες γράφονται στο δρόμο.
Συντελεστές: 
Πρωταγωνιστούν: Αντίνοος Αλμπάνης (Σπάικ), Νικόλας Αγγελής (Νίκος), Σταύρος Σβήγκος (Πέτρος), Μιχάλης Οικονόμου (Χρήστος)
Σενάριο: Παναγιώτης Ιωσηφέλης
Σκηνοθεσία: Χρήστος Νικολέρης
Εκτέλεση παραγωγής: N-ORASIS