Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

EPISODE 625

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 625

Περίληψη: Η Εύα προτρέπει τον Λευτέρη να ξεχάσει τα διαμάντια, καθώς αυτά προκάλεσαν πολύ πόνο και εξαιτίας τους χύθηκε πολύ αίμα. Ο Ηλίας, σε μια ξαφνική έκλαμψη, δείχνει να θυμάται ξανά τα πάντα. Η Δάφνη αναθαρρεύει πιστεύοντας ότι ο πατέρας της συνήλθε. ‘Ομως η μοίρα έχει άλλα σχέδια για τον Ηλία. Ο Πέτρος, αφού παρέδωσε το δικηγορικό γραφείο του στη Νόρα και τον Λουκά, αποχαιρετάει την οικογένειά του και φεύγει για ένα μακρινό ταξίδι. Την ίδια πορεία ακολουθεί και ο Αραβαντινός, που ζητάει από την Εριέττα και τον Λουκά να ζήσουν τη ζωή τους. Ο Στέφανος επισκέπτεται την Αντιγόνη έχοντας μαζί του και τον μικρό ‘Αγγελο και της εξηγεί ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που βρίσκονται. Η Εριέττα ξεκινάει μόνη της για το αεροδρόμιο, καθώς ο Στέφανος τής έχει ζητήσει απόσταση και χρόνο, για να δουν καθαρά τα αισθήματά τους. Η αγάπη όμως, κρύβει πάντα εκπλήξεις. Η Μελίτα θυμάται τα πάντα από το οδυνηρό παρελθόν και καταρρέει συνειδητοποιώντας όσα έχει κάνει, καθώς και ότι ο Πέτρος έφυγε εξαιτίας της. Η Αμαλία όμως, θα σταθεί δίπλα της, όπως πάντα. Τα χρόνια περνάνε και η παρέα της Φεγγαρόπετρας δίνει τη σκυτάλη στους απογόνους της να κάνουν τις δικές τους ευχές, τη νύχτα που πέφτουν τα αστέρια.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Αλέξανδρος Σταύρου (Στέφανος Καρτάλης), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου), Βασίλης Μπισμπίκης (Λευτέρης Πολίτης), Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου), Μαριάννα Πολυχρονίδη (Νταίζη Καρρά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος Μάνεσης), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Σωκράτης Αλαφούζος (Θάνος Ευθυμίου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου), Γιάννης Ζαφείρης (Παναγιώτης), η Χριστίνα Θεοδωροπούλου (Στέλλα Φωκά), η Στέλλα Παπαδημητρίου (Αντιγόνη Λαζαρίδη) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Κυρίτσης

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Ευριπίδης Διονυσιάδης, Πανωραία Καπώνη, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου