ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 576

Περίληψη: Ο Πέτρος προτείνει στον Λουκά και την Εριέττα, ακόμη κι αν δεν ζητήσουν ρητά συγνώμη, να βγουν και να δηλώσουν ότι έπεσαν θύματα παραπληροφόρησης, σχετικά με τις δηλώσεις που έκαναν. Ο Λουκάς όμως, αρνείται και ελπίζει ότι κάποια στιγμή η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια. Ο ερχομός του Ευκλείδη ανακουφίζει τη Νόρα, η οποία έχει μπει στην τελική ευθεία για τη γέννα της. Η Αγγέλα επισημαίνει στην Εύα ότι η Μαρίλια είναι πολύ νευρική και κακόκεφη. Της λέει πως φοβάται ότι η υπόθεση με τον Θάνο δεν θα έχει καλή κατάληξη. Ο Νικόλας και η Δάφνη, με τη βοήθεια του Λευτέρη και του Λουκά, μετακομίζουν στην Εδέμ και επιστρέφουν στο σπίτι τους. Ο Ευκλείδης μαθαίνει, κατά λάθος, για την απαγωγή της Στέλλας και περνάει μεγάλη ταραχή. Η Αντιγόνη προειδοποιεί τον Στέφανο να είναι προσεκτικός και να φυλάγονται αυτός και η Εριέττα, καθώς νιώθει ότι δεν έχουν ξεμπερδέψει με τις απειλές. Η Νταίζη συνειδητοποιεί, ξαφνικά, ποιο είναι το πρόσωπο που έχει πάρει τα διαμάντια. Την ώρα που ο Λουκάς μαθαίνει ότι ο Ρούσσος τού έκανε καταγγελία στο πειθαρχικό συμβούλιο του δικηγορικού συλλόγου, τα νερά της Νόρας σπάνε και ετοιμάζεται να γεννήσει…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Αλέξανδρος Σταύρου (Στέφανος Καρτάλης), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου) Μαριάννα Πολυχρονίδη (Νταίζη Καρρά), Βασίλης Μπισμπίκης (Λευτέρης Πολίτης), Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος Μάνεσης), Στέλιος Καλαθάς (Δήμητρης Μπέλλος), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου), Αλεξάνδρα Ούστα (‘Αννα Βεργή), η Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), η Στέλλα Παπαδημητρίου (Αντιγόνη Λαζαρίδη) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Συμμετέχουν: Χριστίνα Θεοδωροπούλου (Στέλλα Φωκά), Σωκράτης Αλαφούζος (Θάνος), Κώστας Τριανταφυλλόπουλος (Ευκλείδης Φωκάς)

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.