Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 198

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 198

Περίληψη: Η Εύα, με δική της πρωτοβουλία, μιλάει στον Μάνο για τη συνάντηση με τον Στέφανο. Ο Στέφανος συναντιέται με τη Μαρίλια, της κάνει ένα όμορφο δώρο και της μιλάει για την Εύα. Ο Χρήστος στέλνει την αστυνομία να συλλάβει τον Κυριάκο, ο οποίος προφυλακίζεται. Η Εύα, η Νόρα και η Δάφνη κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες για τον γάμο και το μπάτσελορ πάρτι. Ο Νικόλας, ο Λουκάς και ο Μάνος ετοιμάζονται για το δικό τους πάρτι, το οποίο θα χαλάσει ένα απρόοπτο τηλεφώνημα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Στέφανος Καρτάλης, ο Αλέξανδρος Σταύρου, Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.