Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 197

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 197

Περίληψη: Η Εύα ανακαλύπτει ότι το πανάκριβο δώρο προέρχεται από τον Στέφανο Καρτάλη, τον άνθρωπο με τον οποίο επρόκειτο να παντρευτεί στο Παρίσι αλλά ο Μάνος διέλυσε τον γάμο της. Ενώ οι ετοιμασίες του γάμου προχωρούν, ο Στέφανος Καρτάλης φτάνει στην Αθήνα, επικοινωνεί με την Εύα και συναντιέται μαζί της. Ο Μάνος κάνει σκηνή ζηλοτυπίας για το δώρο του Στέφανου και η Εύα τού κρύβει τη συνάντηση. Ο Μάνος μαθαίνει για τη συνάντηση από τον Χρήστο, και γίνεται έξαλλος.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Στέφανος Καρτάλης, ο Αλέξανδρος Σταύρου, Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.