Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 196

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 196

Περίληψη: Ο Μάνος αποσιωπά τις τελευταίες απειλές και οι ετοιμασίες για τον γάμο συνεχίζονται. Ο Πέτρος έχει επιστρέψει στο σπίτι του και προσπαθεί να χειραγωγήσει την Αμαλία. Ο Λουκάς και η Νόρα βοηθούν τη Μελίτα να περάσει τη δύσκολη νύχτα εν όψει του γάμου του Μάνου. Ο Χρήστος αρπάζει τον Κυριάκο και τον κλείνει σε μια αποθήκη. Ο Μάνος κάνει μια τελευταία προσπάθεια με τη Μαρίλια. Η Εύα λαμβάνει ένα δώρο μεγάλης αξίας, το οποίο προκαλεί τον θαυμασμό και την έκπληξη της Νόρας και της Δάφνης.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.