Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 191

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 191

Περίληψη: Το καινούργιο χτύπημα με τα περίεργα προσκλητήρια προκαλεί πανικό σε όλους. Ο Πέτρος συνιστά ψυχραιμία. Τελικά, η παρέα αποφασίζει να εμποδίσει τα σχέδια του αγνώστου. Ο γάμος της Εύας και του Μάνου θα γίνει πάση θυσία. Ο Κυριάκος μαθαίνει ότι ο Μάνος, με τα χρήματα που πήρε από την Εύα, αγόρασε μετοχές στο όνομά της και βρίσκει νέο όπλο για να κάνει τα παιχνίδια του. Ο Λουκάς και η Νόρα προσπαθούν να ρίξουν φως στα σκοτεινά σημεία της ιστορίας της παρέας και να βρουν απαντήσεις. Η Εύα, η Νόρα και ο Λουκάς βγαίνουν για τις απαραίτητες αγορές εν όψει του γάμου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.