Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 190

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 190

Περίληψη: Η φωτιά που έκαψε το απουσιολόγιο φουντώνει τις ανησυχίες στην παρέα της Φεγγαρόπετρας. Ποιο θα είναι το επόμενο χτύπημα του άγνωστου που τους απειλεί; Η Εύα και ο Μάνος προσπαθούν να βρουν ποιος προσπαθεί να ματαιώσει τον γάμο τους, στέλνοντάς τους αγκάθινα στεφάνια και μαύρα νυφικά. Ο Λουκάς, στην προσπάθειά του να λύσει τα μυστήρια, πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω. Αναπολεί τη μοιραία νύχτα που ξεκίνησαν όλα και αρχίζει να θυμάται περίεργα πράγματα. Ο Κυριάκος αποφυλακίζεται με εγγύηση και ψάχνει και πάλι τρόπους να εκβιάσει, για να βγάλει χρήματα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.