Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 188

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 188

Περίληψη: Η Εύα κάνει μια μεγάλη θυσία να βοηθήσει τον Μάνο να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο. Παράλληλα, οι ετοιμασίες για τον γάμο προχωρούν, ενώ στην ατμόσφαιρα πλανάται μια αόριστη απειλή. Η Μελίτα προσπαθεί να στερεώσει τη σχέση της με τον Οδυσσέα, αλλά όσο πλησιάζει ο γάμος του Μάνου με την Εύα, μοιάζει να χάνει την ηρεμία της. Ο Λουκάς θέλει να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από τη σχέση του Πέτρου με τον Χρήστο, ενώ η Νόρα προσπαθεί να τον αποτρέψει γιατί φοβάται αυτό που πιθανόν θα αποκαλυφθεί.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.