Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 187

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 187

Περίληψη: Ο Ηλίας επιχειρεί ηρωική έξοδο από τη "φυλακή" που του έχει επιβάλει ο Μάνος. Οι μπράβοι προσπαθούν να τον εμποδίσουν και ο Νικόλας συμπλέκεται μαζί τους, προσπαθώντας να βοηθήσει τον Ηλία. Ο Κυριάκος κάνει ένα σκληρό παζάρι με τον Λουκά αλλά, αυτή τη φορά, βρίσκει τον δάσκαλό του. Η Αμαλία καταρρέει στο κελί της Ασφάλειας και ζητάει από τον Πέτρο να την βοηθήσει. Ο Μάνος έχει στοιχεία ότι κάποιοι επιχειρούν να πάρουν τον έλεγχο του ομίλου και ζητάει την οικονομική βοήθεια του Πέτρου. Αυτός αρνείται και τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.