Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 183

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 183

Περίληψη: Η ξαφνική εξαφάνιση της Δέσποινας προβληματίζει την παρέα. Από τη Γαλλία έρχεται στον Πέτρο η πληροφορία ότι τα δικαιώματα των ταινιών της Εύας έχουν αγοραστεί. Ο Μάνος, έξαλλος, επιτίθεται στην Αμαλία, η οποία αρνείται ότι αυτή αγόρασε τις ταινίες. Την ίδια στιγμή, ο μυστηριώδης άνθρωπος στον οποίο απευθύνθηκε η Εύα για το ίδιο θέμα, την ενημερώνει ότι ούτε o ο ίδιος είναι ο αγοραστής. Η Εύα, σε απόγνωση, θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Ο Μάνος, προκειμένου να εμποδίσει τον Ηλία να παραδοθεί, αναγκάζεται να τον κλείσει στο σπίτι του, με τον Χρήστο να τον φυλάει.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.