Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 181

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 181

Περίληψη: Η Αμαλία, προκειμένου να εμποδίσει τον γάμο του Μάνου με την Εύα, απειλεί πως θα αγοράσει τα δικαιώματα από τις αισθησιακές ταινίες που είχε κάνει η Εύα στο Παρίσι και θα τις δημοσιοποιήσει στο ίντερνετ και στην τηλεόραση. Ο Μάνος και οι άλλοι προσπαθούν να βρουν τρόπο για να την εμποδίσουν. Την ίδια στιγμή, ο Κυριάκος παριστάνει τον θιγμένο και βρίσκει καινούργιο θέμα για εκβιασμό. Ο Ηλίας εξακολουθεί να θέλει να δικαστεί για τον θάνατο της γυναίκας του κι όλοι προσπαθούν να τον μεταπείσουν.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.