Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 180

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 180

Περίληψη: Ο Ηλίας αποφασίζει να παραδοθεί. Ο Πέτρος προσπαθεί να τον μεταπείσει. Ο Μάνος και η Εύα κάνουν σχέδια για τον γάμο τους, ενώ η Αμαλία απειλεί να εμποδίσει αυτόν τον γάμο, εφ’ όσον ο Μάνος δεν γράψει ολόκληρη την περιουσία του στη Νεφέλη. Η Δάφνη κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Νικόλα, ενώ η Μελίτα βγάζει την πίκρα της για τον επικείμενο γάμο του Μάνου. Ο Κυριάκος συνεχίζει να εκτοξεύει εκβιαστικές απειλές. Την ίδια ώρα, οι άλλοι σχεδιάζουν πώς θα τον κλείσουν στην φυλακή!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.