Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 173

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 173

Περίληψη: Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση του Μάνου, η οποία προκαλεί την οργή της Μελίτας και της Δάφνης. Το κλίμα που διαμορφώνεται είναι έκρυθμο. Η Νόρα "παίζει το χαρτί" της ομολογίας του Στέλιου αλλά ο Ρούσσος επικαλείται την ψυχασθένεια του Στέλιου και "καίει" το ατού της υπεράσπισης. Η Δάφνη, η Μελίτα και η Εύα, με συγκινητικές καταθέσεις, προσπαθούν να σώσουν τον Νικόλα. Η απολογία του Νικόλα είναι επιθετική. Δηλώνει αμετανόητος. Ο Ρούσσος, η Νόρα και ο Λουκάς ανησυχούν για την έκβαση της δίκης.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.