Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 172

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 172

Περίληψη: Τη νύχτα πριν από τη δίκη, ύστερα από μια δραματική κουβέντα ανάμεσα στον Λουκά και τη Νόρα, ο Λουκάς συναινεί να δώσουν το χάπι που ζητάει ο Στέλιος, με τον όρο να το κάνει ο ίδιος. Η δίκη αρχίζει και η παρέα της φεγγαρόπετρας είναι ήδη διαλυμένη. Ο Πέτρος και ο Λουκάς, με τη σκληρή στάση που κρατάνε απέναντι στον Νικόλα μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, γίνονται το κόκκινο πανί για όλους. Επιθέσεις από όλους δέχεται και ο Μάνος. Ακόμη και ο Κυριάκος βρίσκει την ευκαιρία να βγάλει τα απωθημένα του.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.