Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 170

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 170

Περίληψη: Το γλέντι του γάμου της Δάφνης με τον Νικόλα χαλάει, όταν έρχεται ένας αστυνομικός και φέρνει την κλήτευση του Νικόλα για το δικαστήριο. Η Δάφνη ζητά να πάρουν θέση ο Λουκάς και ο Μάνος. Ο Ρούσσος με τον Λουκά και τη Νόρα συμφωνούν, με μεγάλη μυστικότητα, την κοινή γραμμή που θα ακολουθήσουν στη δίκη για να πέσει ο Νικόλας στα μαλακά. Η Νόρα προσπαθεί να πείσει τον Στέλιο να καταθέσει για τον εμπρησμό. ‘Ολοι φοβούνται ότι μ’ αυτήν τη δίκη η παρέα θα διαλυθεί.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.