Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 167

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 167

Περίληψη: Ο Κυριάκος κλιμακώνει τις απειλές του. Τώρα απειλεί ότι θα βγει στα κανάλια και θα μιλήσει. Η παρέα ανησυχεί. Ο Μάνος εξηγεί το σχέδιό του για την αντιμετώπιση του Κυριάκου. Ο Ρούσσος αποκαλύπτει ότι γνωρίζει την ιστορία του Φώτη, αιφνιδιάζοντας τον Λουκά. Η Μελίτα δεν αντέχει άλλο τη συμπεριφορά της Αμαλίας απέναντι στον Οδυσσέα και ζητάει τη βοήθεια του πατέρα της. Η Νόρα και ο Λουκάς ανησυχούν για την τύχη του Νικόλα στο δικαστήριο, καθώς ο Στέλιος δεν δείχνει σημάδια ανάρρωσης. Ο Νικόλας πιέζει τη Δάφνη να δεχτεί την επιστροφή του Ηλία στο σπίτι.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.