Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 165

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 165

Περίληψη: Η δίκη της Μαρίλιας προχωράει με εντάσεις αλλά και στιγμές γεμάτες συγκίνηση. Η αγωνία για την απόφαση του δικαστηρίου κορυφώνεται και όλοι ξέρουν ότι όποια και αν είναι αυτή, η Μαρίλια θα είναι ένα αγρίμι, δύσκολο να το πλησιάσουν. Ο Λουκάς κάνει μία προσπάθεια να της μιλήσει και να μετριάσει τον θυμό της. Τουλάχιστον για το πρόσωπο της Αγγέλας. Ο Κυριάκος απειλεί να διεκδικήσει την επιμέλεια της Μαρίλιας. Τελικά, η Μαρίλια επιστρέφει στο σπίτι αλλά θέτει έναν πολύ σκληρό όρο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.