Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 163

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 163

Περίληψη: Η Εύα επιστρέφει στο σπίτι. Εκεί η παρέα τής έχει ετοιμάσει θερμή υποδοχή. Το διαζύγιο του Μάνου και της Μελίτας εκδίδεται και εκείνος σχεδιάζει, με ενθουσιασμό, το κοινό μέλλον του με την Εύα. Εκείνη όμως, έχει ακόμη επιφυλάξεις. Ο Κυριάκος συνεχίζει να εκβιάζει τον Ηλία αλλά και την ίδια την Εύα. Η Δάφνη προετοιμάζεται για τον γάμο. Κάνει πρόβα νυφικού αλλά εξακολουθεί να αρνείται να μιλήσει στον πατέρα της. Ο Νικόλας όμως, είναι αποφασισμένος να τον φέρει στον γάμο. Παράλληλα, ο Στέλιος οδηγεί και πάλι τη Νόρα σε αδιέξοδο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.