Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 162

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 162

Περίληψη: Ο Μάνος προσπαθεί να πλησιάσει τη Μαρίλια, αλλά μάταια. Ο Λουκάς επιχειρεί να "στριμώξει" τον Κυριάκο. Του ανακοινώνει ότι προχωράει το διαζύγιο της Αγγέλας και ότι θα εκδώσει περιοριστικά μέτρα εναντίον του. Ο Κυριάκος δεν δείχνει να πτοείται και αρχίζει τους συγκαλυμμένους εκβιασμούς με το μυστικό του Φώτη. Η παρέα ανησυχεί. Ο Μάνος προσπαθεί να πείσει τη Δάφνη να συγχωρήσει τον πατέρα της, ενώ η Εύα βγαίνει από το νοσοκομείο. Η Αμαλία συνεχίζει απτόητη να πιέζει τον Πέτρο. Η Δάφνη και ο Νικόλας ετοιμάζονται για τον γάμο τους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.