Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 160

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 160

Περίληψη: Ο Κυριάκος παίρνει τα χρήματα και μπαίνει στο νοσοκομείο, περιμένοντας να κάνει εξετάσεις την επομένη. Ο Λουκάς τον έχει από κοντά μην τυχόν αλλάξει γνώμη. Η Μαρίλια πηγαίνει στο νοσοκομείο και προσφέρεται να δώσει το νεφρό της για την Εύα. Ο Νικόλας τσακώνεται με τη Δάφνη και η Νόρα προσπαθεί να την ηρεμήσει. Ο Ηλίας, ύστερα από τη στάση που κρατάει η Δάφνη απέναντί του, νιώθει διαλυμένος. Η κατάσταση της Εύας παραμένει κρίσιμη και όλοι μαζί ξενυχτάνε περιμένοντας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.