Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 155

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 155

Περίληψη: Η Αμαλία επισκέπτεται τη Μαρίλια και αφήνει πολλά υπονοούμενα. Η Εύα αναστατώνεται. Πηγαίνει στο σπίτι της και κάνει έναν μεγάλο καυγά ενώ, παράλληλα, ζητάει τη βοήθεια του Πέτρου. Η Δάφνη με τον Νικόλα, παρά τις αμφιβολίες τους, αποφασίζουν να παντρευτούν. Ο Κυριάκος συνεχίζει να ζητάει χρήματα από τον Μάνο, ο οποίος καταστρώνει σχέδιο με τον Πέτρο και τον Λουκά να τον καταγγείλουν για εκβιασμό και να τον κλείσουν μέσα. Ο Κυριάκος όμως, το καταλαβαίνει και πηγαίνει στο σπίτι της Αγγέλας, έξαλλος.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.