Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 152

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 152

Περίληψη: Η Δάφνη εξακολουθεί να είναι σοκαρισμένη από την αποκάλυψη. ‘Εχει κλειστεί στον εαυτό της. Οι φίλοι της κάνουν προσπάθειες να την πλησιάσουν, αλλά δεν καταφέρνουν τίποτα. Ο Νικόλας τής προτείνει να παντρευτούν, αφού βγήκε το διαζύγιό του με την Εύα. Η Αμαλία ανακαλύπτει ότι ο Πέτρος, ο Μάνος και ο Λουκάς έχουν στήσει κάποιο κόλπο για να την ξεγελάσουν. Γίνεται έξαλλη και ξεσπάει στον Λουκά. Ο Στέλιος καλεί τη Νόρα να τον επισκεφτεί στο ψυχιατρείο και προβαίνει σε μια περίεργη εξομολόγηση. Ο Μάνος αναγκάζει τον Κυριάκο να φύγει από την Αθήνα, κερδίζοντας λίγο ακόμα χρόνο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.