Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 151

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 151

Περίληψη: Η Δάφνη ζητάει από την παρέα να την αφήσουν να συνεχίσει τη ζωή της, μόνη της. Πηγαίνοντας στο μαιευτήριο, βλέπει τον Ηλία κοντά στο μωρό και τον διώχνει. Ο Ηλίας φεύγει αλλά κλονίζεται και ύστερα από λίγο, καταρρέει. Ο Λουκάς και η Νόρα τον φροντίζουν. Ο Κυριάκος συνεχίζει τους εκβιασμούς του και ο Μάνος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Ο Οδυσσέας και η Μελίτα έρχονται πιο κοντά. Η Εύα και η Μαρίλια συζητάνε τα προσωπικά τους θέματα και για πρώτη φορά νιώθουν κοντά η μία στην άλλη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.