Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 149

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 149

Περίληψη: Ο Ηλίας συλλαμβάνεται μετά από την καταγγελία του Κυριάκου για τον φόνο της Μαίρης. Την ώρα που ο Λουκάς και ο Νικόλας κουβαλάνε τις σούβλες για το πασχαλινό αρνί, καταφθάνει η αστυνομία για να κάνει την εκταφή της σορού της Μαίρης. Η Δάφνη μαθαίνει την αλήθεια. Ο Ηλίας ομολογεί, κάνοντας δυσκολότερη την προσπάθεια υπεράσπισης που έχει αναλάβει ο Ρούσσος. Η παρέα συσπειρώνεται για να συμπαρασταθεί στη Δάφνη, ενώ η Εύα φυγαδεύει τη Μαρίλια για να την προστατέψει από τον Κυριάκο. Η Μελίτα, προσπαθώντας να πείσει την Αμαλία ότι ο Ηλίας δεν είναι δολοφόνος, συγκρούεται μαζί της.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.