Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 148

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 148

Περίληψη: Ο Ηλίας χάνει τον έλεγχο και απειλεί να σκοτώσει τον Κυριάκο, που του λέει να αφήσει τις ανοησίες και να αποδεχτεί ότι αν δεν τον πληρώσουν θα τα αποκαλύψει όλα και γι’ αυτόν και για τη Μαρίλια. Ο Νικόλας κάνει ανεπίσημα πρόταση γάμου στη Δάφνη, η οποία για μια ακόμα φορά τον αδειάζει. Ο Μάνος αποφασίζει να μην υποκύψει στον εκβιασμό και να μη δώσει δεκάρα στον Κυριάκο, ο οποίος, με τη σειρά του, κάνει την πρώτη κίνηση για να τον πάρουν σοβαρά και πάει στον εισαγγελέα να καταγγείλει τον φόνο της Μαίρης Γεραλή.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.