Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 147

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 147

Περίληψη: Ενώ η παρέα μαζεύεται στο σπίτι της Μελίτας και ετοιμάζουν τα πασχαλινά κουλουράκια, κάνει την εμφάνισή της η Μαρίλια και παγώνουν όλοι. Ο Κυριάκος αποκαλύπτει το μυστικό του Ηλία στην Εύα και την Αγγέλα, ποντάροντας στο να πιέσουν τον Μάνο και να του δώσει τα λεφτά. Η Εύα ενημερώνει τον Μάνο, ο οποίος βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ο Πέτρος προσπαθεί να καλμάρει την Αμαλία που τον πιέζει. Ο Κυριάκος επισκέπτεται και πάλι τον Ηλία αλλά αυτή την φορά τον βρίσκει με ένα πιστόλι στο χέρι.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.