Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 145

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 145

Περίληψη: Η Νόρα και ο Λουκάς προσπαθούν να πείσουν τη Δάφνη και τον Νικόλα να δώσουν τέλος στους ανόητους καυγάδες τους και να ξανασμίξουν. Η κουβέντα όμως, αντί να γεφυρώσει, μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσά τους. Ο Κυριάκος χάνει ένα μεγάλο ποσό στα χαρτιά και χρειάζεται άμεσα πολλά χρήματα για να ξεχρεώσει. Αποφασίζει να τελειώνει με τον Μάνο. Την ίδια ώρα ο Μάνος συνεργάζεται με τον Πέτρο και την παρέα της φεγγαρόπετρας, προετοιμάζοντας την άμυνά του. Η Μελίτα συνεχίζει τα μαθήματα με τον Οδυσσέα και ανακαλύπτει ότι έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.