Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 143

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 143

Περίληψη: Ο Μάνος πληρώνει τον Κυριάκο προκειμένου να φύγει από τη ζωή όλων τους. Η Αμαλία πιέζει έντονα να ζητήσουν από τον Μάνο να μεταβιβάσει την περιουσία του στη Νεφέλη πριν εγείρουν αξιώσεις οι άλλοι. Ο Κυριάκος την επισκέπτεται και μαθαίνει πως ο Μάνος είναι ο πατέρας της Μαρίλιας. Με όπλο αυτή την πληροφορία, ο Κυριάκος χοντραίνει τον εκβιασμό στον Μάνο, την Εύα και την Αγγέλα. Η παρέα μαζεύεται και προσπαθεί να λύσει το μυστήριο για το ποιος ξέρει τα μυστικά τους, από το παρελθόν.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.