Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 142

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 142

Περίληψη: Ο Μάνος είναι έξαλλος με όλους εκείνους που του έκρυψαν την αλήθεια για τη Μαρίλια. ‘Εξαλλη είναι και η Νόρα με τον Λουκά και η Δάφνη με τον Νικόλα. Παρόλα αυτά, συσπειρώνονται για να φτιάξουν ένα τείχος προστασίας ώστε να μην μάθει την αλήθεια η Μαρίλια. Ο Μάνος ενημερώνει και τη Μελίτα. Εκείνη αντιδρά με απρόσμενα θετικό τρόπο. Ο Ηλίας φοβάται τις αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν ενώ η Αμαλία, όταν μαθαίνει από τον Πέτρο για τη Μαρίλια, χάνει τις αισθήσεις της.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.