Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 139

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 139

Περίληψη: Ο Μάνος με τον Πέτρο ανησυχούν για την εξαφάνιση του Ηλία. Καθησυχάζουν τη Δάφνη που ανησυχεί και ψάχνουν να τον Βρουν. Ο Μάνος απειλεί τον Κυριάκο και του ζητάει να αφήσει ήσυχες τις γυναίκες και να φύγει. Η Αγγέλα, σε πανικό, ετοιμάζεται να βάλει υποθήκη το σπίτι. Η Εύα παρακαλεί τον Νικόλα και τον Λουκά να την βοηθήσουν. Κι ενώ ο Ηλίας εξακολουθεί να μη δίνει σημεία ζωής, ο Κυριάκος απειλεί ανοιχτά την Αγγέλα, η οποία απελπισμένη τον μαχαιρώνει.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.