Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 138

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 138

Περίληψη: Ο Κυριάκος εκβιάζει πια ανοιχτά τον Ηλία. Αυτός βρίσκεται σε αδιέξοδο και η κουβέντα με τον Πέτρο δεν τον βοηθάει. Η παρέα της φεγγαρόπετρας έρχεται αντιμέτωπη με τη μητέρα του Φώτη και συνειδητοποιούν πλήρως τις συνέπειες της πράξης τους. Ο Μάνος ζητά από την Εύα να γυρίσει κοντά του αλλά παράλληλα κάνει και σκηνή στη Μελίτα για τον Οδυσσέα. Ο Κυριάκος εκβιάζει και την Αγγέλα με το θέμα της Μαρίλιας. Ο Ηλίας αποφασίζει να εξαφανιστεί.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Oδυσσέας, ο Κώστας Γάκης, Κυριάκος, ο Νίκος Χύτας

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Εκτέλεση παραγωγής: Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.