Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 125

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 125

Περίληψη: Ο Μάνος παραχωρεί το σπίτι του για να μείνει η Μελίτα με το παιδί. Η επιστροφή της Μελίτας αναστατώνει την Εύα. Το ίδιο και η Αμαλία που προσπαθεί να πείσει την Εύα να επιστρέψει στον Μάνο. Ο Νικόλας συναντά την Εύα τη νύχτα μετά τη δουλειά της και προκαλεί την οργή του Μάνου, ο οποίος την παρακολουθεί. Η Νόρα αρνείται την επαγγελματική βοήθεια του Λουκά. Η Δάφνη με τη Μελίτα συγκεντρώνονται στη δουλειά. Η εμφάνιση όμως, ενός γοητευτικού νεαρού έρχεται να ταράξει τα νερά.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σωκράτης Μιχαλόπουλος, Βασίλης Μυλωνόπουλος
Ρύθμιση εικόνας, ηχοληψία: Αποστόλης Κολιός, Ben Glyn Jones, Κλήμης Δήμου
Σκηνογραφία: Λαμπρινή Καρδαρά
Styling: Ιωάννα Ζαφειροπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Διεύθυνση παραγωγής: Αντιγόνη Κανελοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου