Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 111

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 111

Περίληψη: Ο Μάνος αποφασίζει μετά από συζήτηση με τη Δάφνη και τον Ηλία, να επανεξετάσει τη σχέση του με την Εύα. Κουβεντιάζει μαζί της και διαπιστώνει ότι η Εύα ουσιαστικά τον διεκδικεί σαν κάτι που της ανήκει. Αυτό τον οδηγεί στο να της ζητήσει να μείνουν χώρια για λίγο, για να ξανασκεφτούν τη σχέση τους. Ο Λουκάς, σε μια ύστατη προσπάθεια να πείσει τη Νόρα να μη φύγει από την Αθήνα, της νοικιάζει ένα χώρο για να στεγάσει το δικό της δικηγορικό γραφείο, ενώ ζητάει από τον Πέτρο, να της προωθεί τις υποθέσεις που δεν αναλαμβάνει το δικό τους γραφείο. Η Δάφνη τσακώνεται με τον Νικόλα που είναι αποφασισμένος να ξαναδουλέψει στο ταξί!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σωκράτης Μιχαλόπουλος, Βασίλης Μυλωνόπουλος
Ρύθμιση εικόνας, ηχοληψία: Αποστόλης Κολιός, Ben Glyn Jones, Κλήμης Δήμου
Σκηνογραφία: Λαμπρινή Καρδαρά
Styling: Ιωάννα Ζαφειροπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Διεύθυνση παραγωγής: Αντιγόνη Κανελοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου