Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 102

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 102

Περίληψη: Ο Μάνος αρχίζει να συνειδητοποιεί πόσο σημαντική είναι η αποκάλυψη για τους πραγματικούς του γονείς. Νιώθει τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια του. Η Δάφνη και η Εύα, καθεμιά με τον τρόπο της, προσπαθούν να τον στηρίξουν. Η Μαρίλια έχει μια ξαφνική συνάντηση με τον Μάνο, αλλά αυτή τη φορά η κουβέντα τους είναι διαφορετική. Ο Στέλιος καταφέρνει να δραπετεύσει. ‘Ολοι ανησυχούν για την ασφάλεια της Νόρας και επιστρατεύουν όλες τους τις δυνάμεις για να την προφυλάξουν.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σωκράτης Μιχαλόπουλος, Βασίλης Μυλωνόπουλος
Ρύθμιση εικόνας, ηχοληψία: Αποστόλης Κολιός, Ben Glyn Jones, Κλήμης Δήμου
Σκηνογραφία: Λαμπρινή Καρδαρά
Styling: Ιωάννα Ζαφειροπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Διεύθυνση παραγωγής: Αντιγόνη Κανελοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου