Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 93

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 93

Περίληψη: Οι γιατροί καταφέρνουν να επαναφέρουν τον Νικόλα, για μια ακόμα φορά, αλλά η κατάστασή του γίνεται ακόμα πιο κρίσιμη. Ο Μάνος λυγίζει απέναντι στο ενδεχόμενο να χάσει τον αδερφό του. Η Μελίτα τον παρηγορεί, προκαλώντας τη δυσφορία της Εύας. Η Δάφνη παραμένει δύσπιστη απέναντι σε όσους την καθησυχάζουν για την υγεία του Νικόλα. Ο Πέτρος, μπροστά στο ενδεχόμενο να πεθάνει ο Νικόλας, αισθάνεται υποχρεωμένος να αποκαλύψει την αλήθεια για το χαμένο παιδί της ‘Ολγας Λύτρα. Η Νόρα επισκέπτεται τον Στέλιο στη φυλακή και τον βάζει μπροστά σε ένα πολύ σοβαρό δίλημμα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σωκράτης Μιχαλόπουλος, Βασίλης Μυλωνόπουλος
Ρύθμιση εικόνας, ηχοληψία: Αποστόλης Κολιός, Ben Glyn Jones, Κλήμης Δήμου
Σκηνογραφία: Λαμπρινή Καρδαρά
Styling: Ιωάννα Ζαφειροπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Διεύθυνση παραγωγής: Αντιγόνη Κανελοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου