Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 92

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92

Περίληψη: Ο Νικόλας, βαριά τραυματισμένος, μεταφέρεται στο νοσοκομείο και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον σώσουν. Οι ώρες της αναμονής στο νοσοκομείο περνάνε μαρτυρικά για όλους. Δύσκολες ώρες όμως, περνάει και η Δάφνη, η οποία από το σοκ κινδυνεύει να χάσει το μωρό της. Η Νόρα και η Μελίτα προσπαθούν να την ηρεμήσουν καλύπτοντας την κρισιμότητα της κατάστασης του Νικόλα. Η Εύα νιώθει ενοχές και μια επίθεση της Μαρίλιας στον διάδρομο του νοσοκομείου εναντίον της ίδιας και του Μάνου κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Ενοχές νιώθει και ο Ηλίας που αισθάνεται ότι η Δάφνη πληρώνει τις δικές του αμαρτίες.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σωκράτης Μιχαλόπουλος, Βασίλης Μυλωνόπουλος
Ρύθμιση εικόνας, ηχοληψία: Αποστόλης Κολιός, Ben Glyn Jones, Κλήμης Δήμου
Σκηνογραφία: Λαμπρινή Καρδαρά
Styling: Ιωάννα Ζαφειροπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Διεύθυνση παραγωγής: Αντιγόνη Κανελοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου