Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 90

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 90

Περίληψη: Μια συγκλονιστική συνάντηση της Νόρας με τον Στέλιο στις φυλακές θα φέρει τα πάνω κάτω. Η Μελίτα δεν εμπιστεύεται την Εύα και γι’ αυτό δεν επιτρέπει στον Μάνο να πάει εκδρομή με το παιδί. Κατά τα άλλα, η ζωή τρέχει με τους δικούς της ρυθμούς. Η συνεργασία της Δάφνης με τη Μελίτα αποδίδει καρπούς. Ο Μάνος δουλεύει σκληρά και με τη βοήθεια της Εύας αρχίζει να ανακάμπτει. Η Εύα απολαμβάνει την επιτυχία της στους κοσμικούς κύκλους. Ο Νικόλας παλεύει σκληρά στη νυχτερινή βάρδια του ταξί. Ο Ηλίας είναι βέβαιος ότι το χαμένο παιδί της ‘Ολγας είναι δικό του αλλά ο Πέτρος τού κόβει κάθε διάθεση να ψάξει να το βρει.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σωκράτης Μιχαλόπουλος, Βασίλης Μυλωνόπουλος
Ρύθμιση εικόνας, ηχοληψία: Αποστόλης Κολιός, Ben Glyn Jones, Κλήμης Δήμου
Σκηνογραφία: Λαμπρινή Καρδαρά
Styling: Ιωάννα Ζαφειροπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Διεύθυνση παραγωγής: Αντιγόνη Κανελοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου