Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 77

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 77

Περίληψη: Η Νόρα αγνοεί τις προειδοποιήσεις του Νικόλα και του Λουκά και στήνει το δικό της παιχνίδι για να εκδικηθεί τον Στέλιο. Με τη δική της πίεση, ο Στέλιος ομολογεί στον Νικόλα τον εμπρησμό. Εκείνος όμως, αποφασίζει να μην τον καταδώσει. Ο Νικόλας στρέφεται και πάλι στις έρευνες για τον πατέρα του και, με τη βοήθεια του Λουκά, ανακαλύπτει ένα πολύ περίεργο στοιχείο. Η Μελίτα επιστρέφει στο σπίτι με το παιδί της, αποφασισμένη να γκρεμίσει τις γέφυρες με τους γονείς της, αλλά και τον γάμο της με τον Μάνο. Ο Πέτρος, πικραμένος, συνειδητοποιεί τα λάθη του. Ο Μάνος διώχνει από κοντά του την Εύα, η οποία, μετά από το διαζύγιό του, ήλπιζε να είναι μαζί.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σωκράτης Μιχαλόπουλος, Βασίλης Μυλωνόπουλος
Ρύθμιση εικόνας, ηχοληψία: Αποστόλης Κολιός, Ben Glyn Jones, Κλήμης Δήμου
Σκηνογραφία: Λαμπρινή Καρδαρά
Styling: Ιωάννα Ζαφειροπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Διεύθυνση παραγωγής: Αντιγόνη Κανελοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου